Lakritsroten Julkalender 2022

Nyhet!! Årets julkalender 2022 är nu här!

LAKRITSROTEN SLÄPPER SIN EGEN LAKRITSKALENDER 2022-09-01

Varje lucka bjuder på nya överraskningar och smakkombinationer från Lakritsrotens stora lakritssortiment med ett unikt innehåll av choklad, sött, salt, supersalt, hårt, mjukt – allt du kan önska dig… Kalendern kan delas av 2st personer.

 

”EN VÄRLD AV LAKRITS”

Vi ska nu ta med er på en resa genom ”En Värld av lakrits” under decembers kalla och vintriga dagar, fylld med förväntan, glädje och nyfikenhet. En resa där vi guidar er genom magiska världar av förtrollande smaker.

Vis ka förstås besöka den stora Chokladvärlden, där allt tog son början i en nordisk kärlekssaga. Det var på Island, landet i norr, som lakrits och choklad för första gången fann varandra och en stjärna vad född… Kombinationen lakrits och choklad blev snabbt populär och är idag världsvida älskad.

Vi färdas också genom en kalla, råa och riktigt salta världen. En värld som har lätt att förföra och locka de nyfikna och modiga, där det isande och bitande krafterna får många av oss att vackla och skaka. Världen kalla vi för Saltlakrits.

Vidare besöker vi världarna Nostalgi, Kunskap och Humor. Här får vi tillsammans uppleva glädje och minnen med det bästa av lakrits.

Följ med på en sagolik smakresa genom alla våra världar. Vi gläntar på porten till 24 gnistrande decemberdagar. Varje lucka bjuder på nya överraskningar och smakkombinationer, nu åker vi..

Team Lakritsroten