Fri frakt över 250 kr!
julkalender.jpg

Missa inte premiärsläppet på den första lakritskalendern!

Nu har vi smyyyyygstartat med årets smarriga lakritskalendrar maxad med fantastisk lakrits!!!

Lakritsrotens Lakritskalander 2020! I år släpper Lakritsroten sin alldeles egna kalender fylld med lakrits från våra egna varumärken. I denna kalender är det utsökt lakrits i olika smaker, sött, salt och med choklad! Perfekt att dela med någon du tycker om, minst två bitar i varje lucka!

Haupt Lakritskalender 2020! Haupt är tillbaka med sin kalender och den kan du köpa hos oss på Lakritsroten. I denna lyxiga kalander får du olika perimium lakrits varje dag fram till julafton. Perfekt att dela med någon du tycker om, minst två bitar i varje lucka!

Lakritsfabrikens Lakritskalender 2020! Lakritsfabriken från Ramlösa kommer med en spännande kalender i vanlig ordning! Detta är den största kalendern i vårt sortiment med hela 720g! Ge bort till din kära lakritsälskare eller dela med familjen. Denna kalender är dessutom glutenfri.

Vi kommner ha begränsat antal kalendrar så tveka inte att klicka hem en till dig själv eller ge bort som present. OBS! Din beställning är ett förköp och vi kommer leverera kalendrarna under hösten! Har du några frågor så kontakta oss på info@lakritsroten.se. Gör en separat beställning på om du vill få hem dina produkter för normal leverans!