Fri frakt över 250 kr!
Lakritsroten Lakritsprovning.jpg

Lakritsprovningar! Överraska med att bjuda familj och vänner på en lakritsprovning!

Överraska med att bjuda familj och vänner på en lakritsprovning! En annorlunda och intressant smakupplevelse och perfekt som gruppaktivitet.

Lär dig allt om lakrits! Hur doftar, känns och smakar olika sorters lakrits? Du får en inblick i lakritsens historia, hur och var lakritsroten växer, hur lakrits tillverkas och dess olika smaker och användningsområden. Vår mycket kunniga expert leder provningarna och vi smakar lakrits som är söt, halvsöt, mjuk, seg, hård, salt, supersalt. Här bjuds även på spännande kombinationer t. ex. med choklad, chili, rökt lakrits eller varför inte pröva lakrits i sin renaste form rålakrits. Du får också tips och råd hur du kan använda lakrits i matlagning.

Efter provningen får du möjlighet att handla i butiken till rabatterade priser!

Du kan boka en lakritsprovning här eller i våra butiker)

Digitala Lakritsprovningar! Upplev en smakresa utöver det vanliga - nu hemifrån!

Nu har vi nöjet att lansera digitala lakritsprovningar. Äntligen kan även du som inte bor i närheten av våra butiker få följa med på en resa i lakritsens tecken. Ca 1 vecka innan det är dags för provningen kommer vi skicka ut ett kit med all lakrits du behöver för att kunna genomföra provningen. I mailet finner du också intruktioner för hur du lägger upp allting på en tallrik. Sen är det bara att tända mysbelysningen och logga in på länken som skickas ut via mail. Kittet är anpassat för 1 person.

Du kan boka Digital lakritsprovning här eller i våra butiker)