Fri frakt över 250 kr!
Final-lakritsprovningar-1024x1024.jpg

Upplev en smakresa utöver det vanliga

Som experter på lakrits vill vi hjälpa till att sprida kunskap kring och öka intresset för kryddan som ligger närmasr vårt hjärta. Därför erbjuder vi lakritsprovningar i våra butiker i Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala. Våra provningar leds av kunniga och passionerade experter som tar dig med på en spännande smakresa. Här får du testa lakrits i massor av olika former och från olika delar av världen. Vi provar lakrits som är söt, halvsöt, mjuk, seg, hård, salt, supersalt. Här bjuds även på spännande kombinationer t. ex. med choklad, chili, rökt lakrits eller varför inte pröva lakrits i sin renaste form rålakrits.

På en lakritsprovning får du också lära dig allt om lakritsens historia som medivcinal- och läkeväxt, hur lakritsrot växer i naturen och hur man förädlar lakritsrot till godis och konfektyr. Du får också tips och råd hur du kan använda lakrits i bakning och matlagning mha tex lakritspulver, lakritsgranulat eller lakritssirap. Våra provningar är mycket uppskattade och passar perfekt som gruppakrivitet eller som en upplevelsepresent.

Efter alla provningar håller vi öppet för er i butiken och du får möjlighet att handla till rabatterade priser och få tips och rekommendationer från våra lakritsexperter. Du kan boka en lakritsprovning här eller i våra butiker.