Fri frakt över 250 kr!
banner kalender.png

Frågor och svar om Lakritsrotens adventskalender!

Vad innehåller Lakritsrotens Lakritskalender? Vi vill inte avslöja allt för mycket, men vi kan garantera att du inte blir besviken. Den är fylld med lakrits från premium varumärken som du hittar i våra butiker.

Hur många bitar är det under varje lucka? Det är minst 2 st bitar under varje lucka. Perfekt att dela med någon du tycker om.

Hur mycket lakrits är det i er kalender? Adventskalendern innehåller 280g smarrig lakrits.

Är er lakritskalender glutenfri? Tyvärr är den varken laktos eller glutenfri. Men vi kan rekommendera Lakritsfabrikens kalender som är helt fri från gluten. Beställ den här!

Kommer lakritsen hålla sig färsk fram till jul? Ja, det är inga problem. Lakritsen är väl packad du förvarar den bäst svalt.

Kan jag köpa den i era butiker? Ja det kan du snart göra! Följ oss på Instagram eller Facebook så ser du när den landra i våra butiker.

Om jag vill beställa en på er hemsida och skicka som present, hur gör jag då? Då skriver du in mottagarens adress i kassan. Om du har några frågor så kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Varför ska jag köpa just Lakritsrotens Lakritskalender? Unikt för vår kalender är bla mångfalden av innehållet, här bjuds på olika sorters lakrits inte bara från ett utan flera varumärken. Det vill du inte missa, det kan vi lova!