Digital Lakritsprovning 24 Nov Kl:19:00

350 kr

Fullsatt

Upplev en smakresa utöver det vanliga – nu hemifrån!

Som experter på lakrits vill vi hjälpa till att sprida kunskap kring och öka intresset för kryddan som ligger närmast vårt hjärta. Därför har vi nu nöjet att lansera digitala lakritsprovningar. Äntligen kan även du som inte bor i närheten av våra butiker få följa med på en resa i lakritsens tecken. Våra provningar leds av kunniga och passionerade experter som tar dig med på en spännande smakresa. Här får du testa lakrits i massor av olika former och från olika delar av världen. Vi provar lakrits som är söt, halvsöt, mjuk, seg, hård, salt, supersalt.

På en lakritsprovning får du också lära dig allt om lakritsens historia som medivcinal- och läkeväxt, hur lakritsrot växer i naturen och hur man förädlar lakritsrot till godis och konfektyr. Du får också tips och råd hur du kan använda lakrits i bakning och matlagning med tex lakritspulver och lakritsgranulat. Våra provningar är mycket uppskattade och passar perfekt som personalaktivitet eller bara för att sätta lite extra guldkant på tillvaron i familjen eller med vänner.

Några dagar innan det är dags för provning kommer vi skicka ut ett kit med all lakrits du behöver för att kunna genomföra provningen. I mailet finner du också intruktioner för hur du lägger upp allting på en tallrik. Sen är det bara att tända mysbelysningen och logga in på länken som skickas ut via mail.

Kittet är anpassat för 1 person.

”Produkter som beställs samtidigt som en digital lakritsprovning kommer att skickas ut i samband med leverans av smakkit tillhörande provning”

Visa innehåll