Lakritsroten 15 år

Lakritsroten 15 år

HIPP HIPP HURRA – Lakritsroten 15 år!

För hela 15 år sedan så slog vi upp portarna till Sveriges första renodlade lakritsbutik. Ett efterlängtat och storslaget butikskoncept för de med riktigt god smak 😎 År 2007 började den fantastiska resan med Lakritsroten i Stockholm – och vi är långt ifrån klara med att upptäcka allt och lite till inom lakritsens värld. I många år låg idén bakom Lakritsroten och puttrade innan vi tillslut skred till verket och öppnade upp, och vår lakritskedja växte snabbt. En av våra absolut första butiken är än idag i drift, och här kan man nästan känna lakritsens historia vibrera i väggarna! Sväng förbi Sveavägen 107 i Stockholm nästa gång du har vägarna förbi för en riktigt god upplevelse.

En värld av lakrits

Från start har målet med Lakritsroten varit att varje lakritsälskare ska ha en given destination för att kunna djupdyka i en värld av lakrits. I vårt galet breda sortiment finns någonting för ALLA smaker: Sött, Salt, Chokladlakrits, Nostalgi, Karameller, Praliner, Kola, Mat & Bak, Sockerfritt, Fudge, Skönhet, Glutenfritt med mera. Med åren har konceptet vidareutvecklats till de upplevelsebutiker vi idag erbjuder våra kära kunder, och vi är stolta över att kunna öppna upp för större fokus på kunskap, inspiration och glädje kring lakrits. Vi jobbar varje dag med att utbilda och utveckla inom ämnet lakrits. Visste du att vi till och med håller i lakritsprovningar? Här får du lära dig om lakritsens historia, framställning och förädling. En helt unik upplevelse som bör vara obligatorisk för lakritsälskaren!

Vi vill passa på att tacka alla underbara lakritskunder som har stöttat oss genom åren ❤︎ Vi vore ingenting utan er! Nu är vi oerhört taggade på att kliva in i nästa era av ljuvlig lakrits, håll i er – nu kör vi!

Team Lakritsroten