Så här gör du

  1. Steg 1

    Frosting: Värm grädden i kastrull, det får inte börja koka.
    Lägg i marshmallows och låt smälta ner helt i grädden. Tillsätt lakritsgranulat, lakritspulver och lakritssirapen. Rör till en jämn sås. Tag av från värmen och låt svalna helt. Ställ i kylskåp minst 5 h. Tag fram och vispa upp till en tjockare frosting.

  2. Steg 2

    Kakan: Sätt ugnen på ca 175 grader. Smält smöret. Rör samman ägg och socker snabbt utan att det blir pösigt. Blanda samman de torra ingredienserna och vänd ner i ägg smeten tillsammans med smöret. De skall precis gå ihop. Grädda i ca 20-25 min. Känn med provsticka. Hellre lite kladdig än för torr.

    Låt kakan svalna helt och spritsa eller skeda ut frostingen över kakan.

    Njut!!!