Sök Stäng

KAMPANJ - KÖP 4 BETALA FÖR 3

Grillad fläskytterfilé med Lakrits & Chilirub

Vad passar bättre till sommarens grillfester än nygrillad fläskytterfilé med smak av lakrits och ett härligt sting av chili! I det här receptet används fläskytterfilé men Lakritskocken Lakrits & Chilirub kan med fördel även användas till skaldjur, fågel och nöt.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Steg 1

  2. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa fläskytterfilén. Rubba in chiliruben på köttbiten. Se till att täcka alla kanter och sidor.
  3. Steg 2

  4. Värm en panna till riktigt het. Klicka i en rejäl klick smör. Lägg köttet att brynas i smörpanna. Se till att alla sidor får ordentligt med fin färg. Ställ in köttet i ugnen i en ugnsfast form. Låt gå tills innertemperaturen av köttet uppgår till 65 grader.
  5. Steg 3

  6. Tag ut köttet. Rulla in köttet i aluminiumfolie i ca 10 min. Skär i skivor. Toppa med rejält med persilja. Serverea med ugnspotatis eller ris.

Produkter som du behöver till receptet

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.