Sök Stäng

Årets lakritskalender är här - köp nu!

Sommarsallad med lakritsmarinerade pinjenötter

Krispig och fräsch sallad som piffas upp med knapriga och härligt lakritsdoftande pinjenötter som pricken över iet. Perfekt sidesallad till kräftfaten och västerbottenosten.

Ingredienser

  • 1 påse ruccola
  • 1 bit vattenmelon
  • 1 st rödlök
  • 2 st tomater
  • 1 påse pinjenötter
  • 1 tsk lakritspulver
  • 1 tsk flingsalt

Så här gör du

  1. Steg 1

  2. Hetta upp en stekpanna. Rosta pinjenötterna till en gyllenbrun färg. Strö över lakritspulver och flinsalt och vänd runt. Häll upp på fett fat och låt svalna helt.
  3. Steg 2

  4. Skär upp vattenmelonen och tomaten i kuber. Skiva rödlöken tunt. Blanda samman med ruccolan och stö över de lakritsmarienerade pinjenötterna.

Produkter som du behöver till receptet

  1. Lakritspulver Lakritsroten
    close

    Antal:

    Lakritspulver Lakritsroten

    75kr
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering