Sök Stäng

KAMPANJ - KÖP 4 BETALA FÖR 3

BESÖK LAKRITSROTEN

besok

Lakritsroten - en värld av lakrits

Lakritsroten är en specialistbutik med allt inom lakrits. Här hittar du mängder av både spännande och roliga lakritsprodukter, allt från godis och konfektyr till litteratur och skönhetsprodukter. På våra hyllor hittar du sötlakrits och saltlakrits från världens alla hörn, från Australien till Island. Vi på Lakritsroten älskar lakrits över allt annat. Vi är nyfikna och söker ständigt ny kunskap om de senaste trenderna inom lakritsvärlden. Lakritsroten har flera olika avdelningar inom lakrits som bland annat Matlagning & Bakning och Skönhet. Är du sugen på att lära dig mer är en Lakritsprovning ett perfekt sätt att dyka in i lakritsmolekylens alla hörn.

Lakritsroten öppnade på Odengatan år 2007 för att så småningom flytta till Sveavägen 107. I mars 2014 premiäröppnade Lakritsroten på samma adress, med en helt nytt och inspirerande butikskoncept. Lakritsrotens kunniga team älskar att berätta om lakrits, svara på era frågor samt ge råd och tips hur du kan använda lakrits i tex både matlagning och bakning.

Lakritsrotens butiker

Idag har Lakritsroten fem butiker i Stockholm, en butik i Malmö och Göteborg och sedan oktober 2019 också en butik i Uppsala. Dessutom gästespelar vi då och då på olika ställen med våra pop-up butiker. Välkommen att besöka oss för att njuta, dofta och provsmaka och sist men inte minst botanisera bland alla våra 700 vanliga och ovanliga lakritsprodukter. Sedan 2013 erbjuder vi också vårt fantastiska sortiment av lakrits online.

Välkommen in i en underbar värld av lakrits!