Sök Stäng

4 för 3 på alla cellofanpåsar - FRI FRAKT

BESÖK LAKRITSROTEN

besok

Lakritsroten - en värld av lakrits

Lakritsroten är en spännande specialistbutik med 100% lakrits. Här finner du lakrits från världens alla hörn allt ifrån Australien till Island. Vi på Lakritsroten älskar vår butik med all vår fantastiska lakrits, men vi är också nyfikna och söker ständigt ny kunskap om de senaste trenderna inom lakritsvärlden. Lakritsroten har flera olika avdelningar inom lakrits som bland annat Mat & Bak och Må Bra med mängder av spännande och roliga produkter. Är du sugen på att lära dig mer är Lakritsprovning ett perfekt sätt att dyka in i lakritsmolekylens alla hörn.

Lakritsroten öppnade på Odengatan år 2007 för att så småningom flytta till Sveavägen 107. Mars 2014 premiäröppnade Lakritsroten på samma adress, med en helt ny inspirerande och spännande inredning. Lakritsrotens kunniga team älskar att berätta om lakrits, svara på alla kunders frågor, ge råd och tips hur du kan använda lakrits.

Idag har Lakritsroten fem butiker i Stockholm, en butik i Malmö och en butik i Göteborg. Välkommen att besöka oss i våra butiker för att njuta, dofta och provsmaka och sist men inte minst handla bland alla våra 700 vanliga och ovanliga produkter.

Allt handlar om passion för lakrits.

Välkommen!