En blandning av sött och syrligt när de tropiska frukterna möter chokladen med smak av ljuvlig lakrits, som med säkerhet gifter sig med passionsfruktens intensiva syra. Ljuvlig avslutning på en bastant middag eller bara som den är precis när som.
En blandning av sött och syrligt när de tropiska frukterna möter chokladen med smak av ljuvlig lakrits, som med säkerhet gifter sig med passionsfruktens intensiva syra. Ljuvlig avslutning på en bastant middag eller bara som den är precis när som.
2 st | Kiwi |
1 st | Nektarin |
100 g | Hallon |
1 st | Banan |
2 st | Passionsfrukt |
1 st | Malmöbar mörk choklad |
1 st | Malmöbar citron/lakrits |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär upp alla frukter till lagom storlek. Lägg i värmetåliga formar. Riv chokladen och lägg över.
Ställ i ugn ca 10 min.