lakritsroten logotyp

Som medlem i Lakritsklubben kommer vi att erbjuda dig en ännu bättre upplevelse, både på lakritsroten.se och i våra fysiska butiker! Ta del av exklusiva erbjudanden, förtur till kampanjer och lanseringar, kundunika personliga rabatter, exklusiva recept och mycket, mycket mer. Lakritsklubben är alltid gratis.

Välkommen! ❤︎

 

FÖRMÅNER

Som medlem i Lakritsklubben får du ALLTID

 • 4 för 3 på alla Lakritsrotens cellofanpåsar.

Vi kan också komma att erbjuda

 • Förtur till produktlanseringar
 • Förtur till utvalda kampanjer
 • Förmånliga erbjudanden under begränsade perioder
 • Kundunika och personliga erbjudande
 • Exklusiva rabattkoder

 

HUR BLIR JAG MEDLEM

Du kan registrera dig i kassan när du genomför ett köp, både online och i fysisk butik.

När du handlar online kan du enkelt välja att bli medlem genom att aktivera skjutreglaget i varukorgen. Dina medlemspriser och förmåner aktiveras då automatiskt. Handlar du i fysisk butik så hjälper vår personal dig att registrera dina uppgifter i samband med att du betalar.

Som medlem behöver du endast uppge personnummer eller mailadress i kassan till kassapersonalen för att medlemsförmånerna ska aktiveras.

 

MEDLEMSVILLKOR

Allmänt: Villkoren för kundklubben från Lakritsroten AB  (org.nr: 556916-3040) gäller från och med 2020-02-18.

Medlemskapet är kostnadsfritt och gäller i alla våra butiker i Sverige samt i vår webbshop. Som medlem i Lakritsrotens kundklubb måste du fyllt 18 år. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas och är endast tillgängligt för privatpersoner. Genom att bli medlem i Lakritsrotens kundklubb godkänner du villkoren som följer nedan.

Dessa villkor reglerar endast kundklubben. Övriga villkor gäller dina köp (ångerrätt, garanti, leverans o.s.v).

Förmåner för dig som medlem: Som medlem får du alltid kampanjpris, 4 för 3, på alla Lakritsrotens cellofanpåsar.

Vi kan också komma att erbjuda

 • Tillfälliga unika erbjudanden och kampanjer under begränsade perioder
 • Utskick med e-post och sms med unika erbjudande som bara gäller medlemmar

Tillägg: Lakritsroten förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera förmånerna inom kundklubben.

Lakritsroten förbehåller sig rätten att avsluta ditt medlemskap om det inte uppfyller kraven för medlem i kundklubben. Ditt medlemskap kan komma att avslutas vid inaktivitet. Det är alltid kostnadsfritt att registrera sig igen.

Övrigt: Vi kommunicerar vanligast via e-post, sms och lakritsroten.se. Du kan också komma att se våra digitala annonser på externa webbsidor som Facebook, Google, Instagram. Vi behandlar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy, se nedan.

 

INTEGRITETSPOLICY FÖR MEDLEMSKLUBBEN

1) HUR KOMMER VI ANVÄNDA DINA PERSONUPPGIFTER?

 • Personuppgifter som behandlas: namn, personnummer, adress, e-post, telefonnummer samt köpstatistik.
 • Behandlingar som utförs: Behandling av personuppgifter är nödvändigt för att fullgöra avtalet med dig när du gått med i vår kundklubb i enlighet med medlemsvillkoren. Om uppgifterna inte lämnas kan detta innebära att våra åtaganden inte kan fullgöras och vi tvingas därför neka dig medlemskap.
 • Laglig grund: Fullgörande av avtal för medlemskap i kundklubben.

Behandlingar som utförs

 • Säkerställande av identitet för att upprätta medlemskap
 • Månatlig till årlig uppdatering av dina medlemsuppgifter
 • Hantering av dina förmåner och erbjudanden enligt medlemsvillkoren
 • Utskick av anpassade produktrekommendationer på varor baserad på din köphistorik

2) MARKNADSFÖRING

 • Ändamål: Genomföra och hantera erbjudande i enlighet med medlemskapets förmåner.
 • Behandlingar som utförs: Skicka marknadsföring och nyhetsbrev med erbjudanden och information via e-post och sms. Skapa personligt anpassad marknadsföring så att du får erbjudanden och information som vi tror du är intresserad av.
 • Personuppgifter som behandlas: Namn, kontaktuppgifter, epost och telefonnummer samt köpstatistik
 • Laglig grund: Intresseavvägning. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt intresse av ditt deltagande i medlemsklubben efter medlemsvillkoren. Behandlingen är motiverad av vårt berättigade intresse av att skicka relevant marknadsföring till dig som är medlem i kundklubben. Du har rätt att invända mot marknadsföringen när uppgifterna samlas in samt vid varje utskick.

3) VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA UPPGIFTER

Lakritsroten AB ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter när vi behandlar dina uppgifter för egna ändamål.

4) HUR LAGRAS MINA UPPGIFTER?

För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina personuppgifter delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. för att hantera utskick och leverans av dina varor eller tillhandahålla vissa system. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och får inte använda dina uppgifter för något annat än detta.

Vissa tjänste- eller betaltjänstleverantörer kan komma att befinna sig utanför EU/EES. Till dessa hör Microsoft Corporation, LINK Mobility AB, Bisnode AB, Sinch Sweden AB, Twilio Inc. (Send Grid), Loggly Inc och Zendesk Inc. Lakritsroten överför aldrig några uppgifter utanför EU/EES utan att ha vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder.

5) DINA RÄTTIGHETER

Dina uppgifter: Du har alltid rätt till tillgång av dina uppgifter. Du har rätt att begära fysisk eller elektronisk kopia av dina uppgifter kopplade till medlemskapet. Vi kommer att behöva säkerställa din identitet innan vi lämnar ut dina uppgifter.

Ändring av dina uppgifter: Om dina uppgifter är fel så har du rätt att få dessa rättade. Du har även rätt att få dina personuppgifter raderade av oss t.ex. om personuppgifterna inte längre är nödvändiga för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades in eller om personuppgifterna behandlats på ett olagligt sätt. Du har rätt att i vissa fall komplettera ofullständiga personuppgifter.

Begränsa dina uppgifter: Du har rätt att kräva att vi begränsar dina personuppgifter. Om du bestrider personuppgifterna korrekthet kan du kräva att vi begränsar behandlingen av dem under den tid det tar oss att kontrollera om uppgifterna är korrekta.

Intresseavvägning: Du har rätt att göra invändningar mot behandlingen av dina personuppgifter när vi använt berättigande intresse som laglig grund. Vi måste påvisa tvingande berättigade skäl som väger tyngre än dina intressen, rättigheter och friheter för att få fortsätta behandlingen.

Marknadsföring: Du har rätt att invända mot behandlingen av dina uppgifter i den mån behandlingen sker för direktmarknadsföring. Vid en sådan invändning kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för det ändamålet. Du kan själv påverka vilka kanaler du vill vi ska använda vid utskick till dig.

Säga upp medlemskapet: Du har när som helst rätt att säga upp medlemskapet via e-post. Dina uppgifter kommer då att raderas omedelbart och tas bort i våra register. Vill du säga upp ditt medlemskap ber vi dig kontakta oss på info@lakritsroten.se

 

ÖVRIGT

Medlemsfrågor: Har du några övriga frågor gällande till medlemskap eller undrar mer om hur vi behandlar dina uppgifter så är du välkommen att kontakta oss på info@lakritsroten.se

Synpunkter: Om du har några synpunkter så är du alltid välkommen att kontakta oss på info@lakritsroten.se eller telefon 08-428 26 08.