lakritsroten logotyp

Vad roligt att du vill bli medlem i Lakritsklubben! Som medlem kommer vi att kunna erbjuda dig en ännu bättre shoppingupplevelse när du handlar på lakritsroten.se eller i våra butiker. Du får möjlighet till personligt anpassade erbjudanden, exklusiva kampanjer, möjlighet att följa dina beställningar m.m. Lakritsklubben är helt gratis och du blir enkelt medlem när du genomför ditt köp i kassan. För att bli medlem krävs endast att du godkänner våra medlemsvillkor som du kan ta del av här medan.

Du kan registrera dig här eller i kassan när du genomför ditt köp.

Välkommen i Lakritsrotens kundklubb!

Förmåner som dig som medlem.

 • 4 för 3 på alla cellofanpåsar från Lakritsroten, billigaste på köpet
 • Tillfälliga erbjudanden och kampanjer under begränsade perioder.
 • Kundmail eller sms – få tillgång till unika erbjudande som endast gäller
  medlemmar.
 • Möjlighet att får ta del av nyheter och kampanjer innan alla andra.

Har du frågor eller vill avsluta ditt medlemskap? Kontakta oss på medlem@lakritsroten.se

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Du kan enkelt välja att registrera dig som medlem i kassan när du genomför ditt köp. Handlar du i butik hjälper vår personal dig att registrera dina uppgifter i samband med att du betalar.

Som redan medlem behöver du endast uppge personnummer eller namn i kassan till kassapersonalen för att medlemsförmånerna ska aktiveras. När du handlar online kan du enkelt välja att bli medlem i kassan i webshopen för att ta del av dina medlemspriser och förmåner.

MEDLEMSVILLKOR

Allmänt: Villkoren för kundklubben gäller från 2020-02-18. Kundklubben för Lakritsroten AB (org.nr: 556916-3040).

Medlemskapet är kostnadsfritt och gäller i alla våra butiker i Sverige samt i vår webshop. Som medlem i Lakritsrotens kundklubb måste du fyllt 18 år. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas och är endast tillgängligt för privatpersoner. Genom att bli medlem i Lakritsrotens kundklubb godkänner du följande villkor.

Dessa villkor reglerar endast kundklubben. För övriga villkor gäller dina köp (ångerrätt, garanti, leverans o.s.v)

Förmåner för dig som medlem:

Som medlem får du alltid

 • Kampanjpris Köp 4 betala för 3 på alla Lakritsrotens cellofanpåsar.

Vi kan också komma att erbjuda

 • Tillfälliga unika erbjudanden och kampanjer under begränsade perioder.
 • Mailutskick och sms med unika erbjudande som bara gäller medlemmar.

Lakritsroten förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera förmånerna inom kundklubben.

Övrigt: Vi kommunicerar vanligast via e-post, sms och lakritsroten.se. Du kommer också kunna se våra digitala annonser på externa webbsidor som facebook, google, instargram. Vi behandlar dina uppgifter enligt vår integritetpolicy. Gå gärna in och läs om den på lakritsroten.se

INTEGRITETSPOLICY FÖR MEDLEMSKLUBBEN I LAKRITSROTEN

1) HUR KOMMER VI ANVÄNDA DINA PERSONUPPGIFTER?

 • Personuppgifter som behandlas: Namn, Personnummer, adress, e-post,telefonnummer samt köpstatistik
 • Behandlingar som utförs: Behandlingen av personuppgifter är nödvändig för att fullgöra avtalet med dig när du gått med i vår kundklubb i enlighet med medlemsvillkoren. Om uppgifterna inte lämnas kan detta innebära att våra åtaganden inte kan fullgöras och vi tvingas därför neka dig medlemskap.
 • Laglig grund: Fullgörande av avtal för medlemskap i kundklubben

Behandlingen är nödvändig för att fullgöra avtalet med dig när du gått med i vår kundklubb i enlighet med medlemsvillkoren. Om uppgifterna inte lämnas kan detta innebära att våra åtaganden inte kan fullgöras och vi tvingas därför neka dig medlemskap.

 • Behandlingar som utförs
 • Säkerhetsställa din identitet för att upprätta medlemskap.
 • Uppdatera dina uppgifter en gång per år.
 • Hantera dina förmåner och erbjudande enligt medlemsvillkoren.
 • Skicka personligt anpassade produktrekommendationer på varor du kan vara intresserad av baserad på din köphistorik.

2) MARKNADSFÖRING

 • Ändamål: Genomföra och hantera erbjudande i enlighet med medlemskapets förmåner.
 • Behandlingar som utförs: Skicka marknadsföring och nyhetsbrev med erbjudanden och information via e-post och sms. Skapa personligt anpassad marknadsföring så att du får erbjudanden och information som vi tror du är intresserad av.
 • Personuppgifter som behandlas: Namn, kontaktuppgifter, epost och telefonnummer samt köpstatistik
 • Laglig grund: Intresseavvägning. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt intresse av ditt deltagande i medlemsklubben efter medlemsvillkoren. Behandlingen är motiverad av vårt berättigade intresse av att skicka relevant marknadsföring till dig som är medlem i kundklubben. Du har rätt att invända mot marknadsföringen när uppgifterna samlas in samt vid varje utskick.

3) VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA UPPGIFTER Lakritsroten AB ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter när vi behandlar dina uppgifter för egna ändamål.

4) HUR LAGRAS MINA UPPGIFTER? För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina personuppgifter delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. för att hantera utskick och leverans av dina varor eller tillhandahålla vissa system. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och får inte använda dina uppgifter för något annat än detta.

Vissa tjänste- eller betaltjänstleverantörer kan komma att befinna sig utanför EU/EES. Till dessa hör Microsoft Corporation, LINK Mobility AB, Bisnode AB, Sinch Sweden AB, Twilio Inc. (Send Grid), Loggly Inc och Zendesk Inc. Lakritsroten överför aldrig några uppgifter utanför EU/EES utan att ha vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder.

5) DINA RÄTTIGHETER

Dina uppgifter: Du har alltid rätt till tillgång av dina uppgifter. Du har rätt att begära fysisk eller elektronisk kopia av dina uppgifter kopplade till medlemskapet. Vi kommer att behöva säkerhetsställa din identitet innan vi lämnar ut dina uppgifter.

Ändring av dina uppgifter: Om dina uppgifter är fel så har du rätt att få dessa rättade. Du har även rätt att få dina personuppgifter raderade av oss t.ex. om personuppgifterna inte längre är nödvändiga för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades in eller om personuppgifterna behandlats på ett olagligt sätt. Du har rätt att i vissa fall komplettera ofullständiga personuppgifter.

Begränsa dina uppgifter: Du har rätt att kräva att vi begränsar dina personuppgifter. Om du bestrider personuppgifterna korrekthet kan du kräva att vi begränsar behandlingen av dem under den tid det tar oss att kontrollera om uppgifterna är korrekta.

Intresseavvägning: Du har rätt att göra invändningar mot behandlingen av dina personuppgifter när vi använt berättigande intresse som laglig grund. Vi måste påvisa tvingande berättigade skäl som väger tyngre än dina intressen, rättigheter och friheter för att få fortsätta behandlingen.

Marknadsföring: Du har rätt att invända mot behandlingen av dina uppgifter i den mån behandlingen sker för direktmarknadsföring. Vid en sådan invändning kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för det ändamålet. Du kan själv påverka vilka kanaler du vill vi ska använda vid utskick till dig.

Säga upp medlemsskapet: Du har när som helst rätt att säga upp medlemskapet via e-post. Dina uppgifter kommer då att raderas omedelbart och tas bort i våra register. Vill du säga upp ditt medlemskap ber vi dig kontakta oss på medlem@lakritsroten.se

Kontakt Om du har några synpunkter på dina uppgifter eller hur vi behandlar dina uppgifter så är du välkommen att kontakta oss på info@lakritsroten.se eller telefon 08-4282608