Lakritsroten Franchise

BLI FRANCHISETAGARE

Lakritsroten är en butikskedja som grundades 2007 med 100% lakrits och som idag har 11 butiker i Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala. Vårt fokus ligger mycket på kunskap, hantverk och inspiration kring kryddan lakrits. Hos oss på Lakritsroten möter kunderna våra experter som gärna berättar om hantverket kring produkterna.

Butikerna har olika avdelningar som Godis & Konfektyr, Mat & Bak, Desserter, Skönhet, Litteratur, specialkomponerade presenter och sist men inte minst företagspresenter.

Vill du driva en egen Lakritsroten butik. Nedan har du flera härliga fördelar med att driva konceptet Lakritsroten som franchise. Läs mer om våra fördelar och anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig.

STARKT VARUMÄRKE
Ett unikt och starkt varumärke med en stark kundgrupp.
FÄRDIGT KONCEPT
En färdig manual med ett fantastiskt och väl genomarbetat butikskoncept.
ALLA SYSTEM
Alla digitala system är klara som krävs för att driva butik.
100% SORTIMENT
Unika leverantörsavtal för ett brett och uppdaterat sortiment.
KUNSKAP
Utbildning vid uppstart och löpande utbildningar vid drift.
PRODUKTUTVECKLING
Uppdaterat sortiment med spännande nyheter som levereras till alla högtider.

Hur blir jag franchisetagare?

Steg 1
Anmälan
Anmäl ditt intresse för att driva en egen Lakritsroten butik. Klicka på "Fyll i formulär" och anmäl ditt intresse. Välkommen!
FYLL I FORMULÄR
Steg 2
Vi kontaktar dig
Vi kontaktar dig för att stämma av en eventuell fortsättning i processen.
Steg 3
Digital intervju
Vi gör en digital intervju för att ge en närmare presentation om Lakritsroten och vårt franchisekoncept. Du får här en möjlighet att presentera dig själv och dina eventuella framtida etableringsplaner.
Steg 4
Fysiskt möte
Ett första fysiskt möte där vi ger en fördjupad bild av Lakritsroten och går igenom ekonomiska förutsättningar.

Ansökningsformulär

Anmäl ditt intresse här för att driva en egen Lakritsroten butik. Nedan ser du vilken information vi gärna ser i din ansökan. Beskriv dessa kortfattat i meddelanderutan. Vi kontaktar dig inom en vecka efter din ansökan ankommit till oss. Har du några övriga frågor maila direkt till franchise@lakritsroten.se

VEM DU ÄR
Beskriv kortfattat vem du är och din erfarenhet inom detaljhandel. Beskriv kortfattat den person som du planerar att driva butiken med.
STAD
Beskriv vilket område/stad du är intresserad att driva en Lakritsroten butik. Förklara varför du tror just på detta område och varför en Lakritsroten butik skulle passa där.
NÄRTID
Beskriv kortfattat när du önskar att öppna butiken och varför det passar bra att öppna under just denna period.