För att säkerställa en smidig upplevelse för våra kunder online så använder vi oss av Klarna Checkout. Med Klarna Checkout så är faktura det förvalda betalningsalternativet i kassan, men du kan givetvis välja andra alternativ, såsom betalning med kort, swish eller direktbetalning via bank. I Klarna Checkout erbjuds alltid kostnadsfria betalningsalternativ, helt utan vanlig fakturaavgift.

Så här enkelt fungerar Klarna Checkout:
Med Klarna Checkout fyller du i dina kontaktuppgifter så som e-postadress, postnummer, personnummer etc. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan köptillfällen och kunder, men gemensamt för samtliga är enkelhet och säkerhet.

Kreditupplysningar tas aldrig direkt i Klarna Checkout, utan endast vid behov beroende på valt betalningsalternativ. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig.

Klarna Shipping Assistans uppvisar tillgängliga fraktalternativ efter postnummervalidering baserat på angivet postnummer till leveransadress.

Klarna Checkout uppvisar för dig tillgängliga betalningsalternativ, så som faktura, kort, swish eller direktbetalning. Vilka alternativ du erbjuds kan växla. Du kan på eget initiativ välja till att skydda din användning av Klarna Checkout ytterligare med en PIN-kod.

Klicka här för att läsa med om Klarna Checkout och dess användarvillkor.