Fri frakt över 250 kr!
Skagenrora_lakrits_1.jpg

Skagenröra med lakritstouch

Gör din egen skagenröra med en spännande touch av lakrits. Enkelt och supergott – perfekt till hårdkokta ägg på påskbordet.

Ingredienser

1 dl Créme fraiche
1 dl Majonnäs
1 dl Hackad dill
1 tsk Citronjuice
Citronzest
400 g Räkor
1/2 tsk Lakritsrotens lakritspulver
1 nypa Salt och peppar

Så här gör du

Steg 1

Börja med att marinera räkorna. Lägg räkorna i en skål och strö över lakritspulver.

Steg 2

Medans räkorna marineras så rör du ihop resten. Majonnäs, créme fraiche, citronjuice, citronzest och dill i en skål. Salta och peppra. Krama ut räkorna från vätskan som kan ha bildats. Rör ner räkorna i majonäs blandningen.

Servera till hårdkokta ägg på påskbordet.