Vad sägs om en skagenröra med lakritstouch. Enkelt att laga och väääldigt gott. Perfekt till hårdkokta ägg på påskbordet.
Vad sägs om en skagenröra med lakritstouch. Enkelt att laga och väääldigt gott. Perfekt till hårdkokta ägg på påskbordet.
1 dl | créme fraiche |
1 dl | majonnäs |
1 dl | hackad dill |
1 tsk | citronjuice |
Citronzest | |
400g | räkor |
1/2 tsk | lakritspulver |
Salt och peppar |
Börja med att marinera räkorna. Lägg räkorna i en skål. Strö över lakritspulver
Medans räkorna marineras så rör du ihop resten. Majonnäs, créme fraiche, citronjuice, citronzest och dill i en skål. Salta och peppra.
Krama ut räkornafrån vätskan som kan ha bildats. Rör ner räkorna i majonäs blandningen.