Smarrig lakrits- och hallonpaj med rabarber serveras gärna med en kula vaniljglass.
Ingredienser
| Pajskal: | |
| 60g | Florsocker | 
| 180g | Vetemjöl | 
| 120g | Smör | 
| 1st | Ägg | 
| Fyllning: | |
| 100g | Frysta hallon | 
| 100g | Rabarber | 
| 250g | Lakritshallonkulor | 
| 1 1/2 msk | Maizena | 
| 1 dl | Socker | 
 
Smarrig lakrits- och hallonpaj med rabarber serveras gärna med en kula vaniljglass.
| Pajskal: | |
| 60g | Florsocker | 
| 180g | Vetemjöl | 
| 120g | Smör | 
| 1st | Ägg | 
| Fyllning: | |
| 100g | Frysta hallon | 
| 100g | Rabarber | 
| 250g | Lakritshallonkulor | 
| 1 1/2 msk | Maizena | 
| 1 dl | Socker |