Smarrig lakrits- och hallonpaj med rabarber serveras gärna med en kula vaniljglass.
Ingredienser
| Pajskal: | |
| 60g | Florsocker |
| 180g | Vetemjöl |
| 120g | Smör |
| 1st | Ägg |
| Fyllning: | |
| 100g | Frysta hallon |
| 100g | Rabarber |
| 250g | Lakritshallonkulor |
| 1 1/2 msk | Maizena |
| 1 dl | Socker |
Smarrig lakrits- och hallonpaj med rabarber serveras gärna med en kula vaniljglass.
| Pajskal: | |
| 60g | Florsocker |
| 180g | Vetemjöl |
| 120g | Smör |
| 1st | Ägg |
| Fyllning: | |
| 100g | Frysta hallon |
| 100g | Rabarber |
| 250g | Lakritshallonkulor |
| 1 1/2 msk | Maizena |
| 1 dl | Socker |