Skagenröra med lakritstouch

Gör en egen skagenröra med lakritstouch. Enkelt och supergott – perfekt till hårdkokta ägg på påskbordet.

Innehållsförteckning

  • 1 dl créme fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl hackad dill
  • 1 tsk citronjuice
  • Citronzest
  • 400g räkor
  • 1/2 tsk lakritspulver (Lägg i varukorgen)
  • Salt och peppar

Så här gör du!

  1. Steg 1

    Börja med att marinera räkorna. Lägg räkorna i en skål. Strö över lakritspulver.

  2. Steg 2

    Medans räkorna marineras så rör du ihop resten. Majonnäs, créme fraiche, citronjuice, citronzest och dill i en skål. Salta och peppra. Krama ut räkornafrån vätskan som kan ha bildats. Rör ner räkorna i majonäs blandningen.

    Perfekt till hårdkokta ägg på påskbordet.