Ingredienser
| 3 dl | russin |
| 2 msk | Lakritsgranulat |
| 1dl | Vatten |
| BRÖD: | |
| 25 g | Jäst |
| 33 cl | Porter |
| 15 cl | Julmust |
| 50 g | Smör |
| 1 tsk | Mald nejlika |
| 1/2 msk | Mald ingefära |
| 1 st | Pomeransskal |
| 7 dl | Rågmjöl |
| 8 dl | Vetemjöl |
| 1 msk | Salt |
| 3 dl | russin |
| 2 msk | Lakritsgranulat |
| 1dl | Vatten |
| BRÖD: | |
| 25 g | Jäst |
| 33 cl | Porter |
| 15 cl | Julmust |
| 50 g | Smör |
| 1 tsk | Mald nejlika |
| 1/2 msk | Mald ingefära |
| 1 st | Pomeransskal |
| 7 dl | Rågmjöl |
| 8 dl | Vetemjöl |
| 1 msk | Salt |