Smarriga små raw-bakelser med salmiakfyllning doppade i choklad. Toppad med hallon och salmiakpulver. Enkla att göra och supergoda till kaffet.
Smarriga små raw-bakelser med salmiakfyllning doppade i choklad. Toppad med hallon och salmiakpulver. Enkla att göra och supergoda till kaffet.
9 dl | Kokos |
3 dl | Cashewnötter |
1 dl | Kokosolja |
1 dl | Agavesirap/Honung |
1 msk | Lakritsrotens lakritspulver |
1 tsk | Lakritsrotens lakritsgranulat |
1 msk | Salmiaksalt |
Choklad: | |
1 dl | Kakao |
2 dl | Kokosolja |
1/2 dl | Agavesirap/honung |
Garnering: | |
Frystorkade hallon | |
Salmiaksalt |
Blanda alla ingredienser till fyllningen i en mixer. Mixa väl till en geggig smet. Låt hellre gå för länge än för kort tid. Rulla till lika stora bollar och tryck till. Sätt i frysen ca 15 min.
Gör under tiden chokladen. Mixa med stavmixer kokosolja och kakao. Tillsätt agavesirapen/honungen och mixa samman. Doppa de frysta puckarna i chokladen och låt stelna på bakplåtspapper.
Strö över frystorkade hallon och salmiaksalt.