Fri frakt över 200 kr!
raw-salmiakpuck-1024x1024_1.jpg

Raw Salmiak Puck

Smarriga små raw-bakelser med salmiakfyllning doppade i choklad. Toppad med hallon och salmiakpulver. Enkla att göra och supergoda till kaffet.

Ingredienser

9 dl Kokos
3 dl Cashewnötter
1 dl Kokosolja
1 dl Agavesirap/Honung
1 msk Lakritsrotens lakritspulver
1 tsk Lakritsrotens lakritsgranulat
1 msk Salmiaksalt
Choklad:
1 dl Kakao
2 dl Kokosolja
1/2 dl Agavesirap/honung
Garnering:
Frystorkade hallon
Salmiaksalt

Så här gör du

Steg 1

Blanda alla ingredienser till fyllningen i en mixer. Mixa väl till en geggig smet. Låt hellre gå för länge än för kort tid. Rulla till lika stora bollar och tryck till. Sätt i frysen ca 15 min.

Steg 2

Gör under tiden chokladen. Mixa med stavmixer kokosolja och kakao. Tillsätt agavesirapen/honungen och mixa samman. Doppa de frysta puckarna i chokladen och låt stelna på bakplåtspapper.

Steg 3

Strö över frystorkade hallon och salmiaksalt.