Grön leverans med Budbee hos Lakritsroten

Svart guld med grön leverans

Det svarta guldet, vårt älskade lakrits, går äntligen att få hem med grön leverans!

Lakritsroten jobbar ständigt för att kunna erbjuda det absolut bästa i lakritsväg som finns på marknaden, ett kundlöfte som vi ärligt talat är grymma på att leverera mot – eller hur? 😉 Men vi nöjer oss inte där! Vi vill också kunna erbjuda våra kära kunder en sömlös leveransupplevelse utan samvetskval. Därför har vi nu slutit upp med Budbee!

Budbee är en logistikpartner som levererar dina paketet med precision antingen hela vägen hem till dörren eller till smidiga paketskåp runt om i landet. Hemleveransen går ut kvällstid och upphämtning i paketskåp sker när det passar ditt egna schema! Följ leveransen i deras app eller se hur din paket tar sig från Lakritsroten hem till dig via en spårningslänk som skickas ut på sms. Hur smidigt som helst!

Och så var det detaljen med grön leverans? Jo, Budbee har inte bara en grön logga – de har även ett genomgående grönt tänk i hela sin logistikkedja. Dina paket levereras med cykel eller med bil som enbart drivs på klimatsmarta drivmedel, så som el och förnybar diesel. Förnybar diesel är gjord på fettavfall från livsmedelsindustrin, återvunnen matolja eller fiskfett från fiskeindustrin och det släpper inte ut någon ny koldioxid i atmosfären. Toppen tycker vi!

Cirkeln är sluten: leveransen är grön, lakritsen är svart och livet har guldkant! 

Team Lakritsroten