Bomburkakor

Man kan tänka sig en mör hallongrotta. Men i utbyte får man en mördegskaka med smak av choklad som faller isär i munnen precis innan man når den fortfarande sega lakritskolan som gifter sig perfekt till den mör chokladkakan.

Innehållsförteckning

  • 150 g smör
  • 0.75 dl strösocker
  • 2.5 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 10 st bombur delade i två (Lägg till i varukorg)

SÅHÄR GÖR DU

  1. STEG

    Börja med att sätta ugnen på 200°c och placera ut 20 små muffinsformar på en plåt, ställ åt sidan.
    Nyp ihop alla ingredienser (utom dumle) till en smidig deg. Rulla degen till 20 jämnstora bollar och lägg dem i formarna.
    Tryck ner en halv bombur i varje form och grädda sedan kakorna mitt i ugnen i ca. 10 minuter.
    Njut!