En lakritsbrownie med fläderpannacotta och italiensk maräng. Så smarrigt. Receptet hittar du nedan!
Ingredienser
| Lakritsbrownie: | |
| 175 g | Mörk choklad |
| 125 g | Smör |
| 3 dl | Socker |
| 3 st | Ägg |
| 2 ½ dl | Vetemjöl |
| 1 tsk | Vaniljpulver |
| 2 - 2 ½ msk | Lakritsrotens lakritspulver |
| 1,5 krm | Salt |
| 1 msk | Smör till formen |
| Fläderpannacotta: | |
| 2 ½ | Gelatinblad |
| 2 dl | Vispgrädde |
| 1½ - 2 dl | Koncentrerad flädersaft |
| ev. saft från 1 lime | |
| Italiensk maräng: | |
| 2 dl | Socker |
| ½ dl | Vatten |
| 90 g | Äggvita |