Raw cheesecake med härlig lakritskola – magiskt god och superenkel att baka. Överraska med något helt annorlunda till fikat, vuxenkalaset eller som avslutning på en härlig middag.
Ingredienser
| Botten: | |
| 7 st | Dadlar |
| 3 dl | Rostade hasselnötter |
| 1 krm | Salt |
| Fyllning: | |
| 6 dl | Cashewnötter (blötlagda) |
| 1 dl | Agavesirap |
| 1 1/2 dl | Kokosolja |
| 1 1/2 dl | Kallt vatten |
| 1 msk | Lakritsrotens lakritspulver |
| Kolasås: | |
| 10 st | Dadlar |
| 1 dl | Kokosolja |
| 1/2 dl | Agavesirap |
| 1 nypa | Vaniljpulver |
| 1 dl | Vatten |
| 1 1/2 tsk | Lakritsrotens lakritsgranulat |